Search

Avola 2.5 zits sofa met open einde

Original price was: €1.299,00.Current price is: €1.169,10.

Avola 2,5 zits sofa biedt een perfecte balans tussen stijlvol design en uitzonderlijk comfort. Deze hoekbank met strakke lijnen en verfijnde details is een prachtige aanvulling op elk modern interieur, ideaal voor zowel kleine als grote woonruimtes.

Afmetingen:
Breedte: 2800 mm
Diepte: 2200 mm (hoekgedeelte)
Hoogte: 850 mm

Rugkussens:
De rugkussens zijn gevuld met hoogwaardig schuim en zachte polyestervezels, waardoor een comfortabele en ondersteunende zitervaring ontstaat. De neutrale beige stoffering voegt een warme en tijdloze uitstraling toe aan de bank, terwijl het tegelijkertijd duurzaam en slijtvast is.

Zitkussens:
De zitkussens zijn voorzien van veerkrachtig schuim van hoge kwaliteit, wat zorgt voor langdurig comfort en uitstekende ondersteuning. De stofbekleding is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik, zonder in te boeten op elegantie.

Frame:
Het frame van de hoekbank is gemaakt van massief hardhout en hoogwaardig multiplex, wat zorgt voor stevigheid en stabiliteit. Het zigzag-veren systeem in de zitting garandeert een gelijkmatige gewichtsverdeling en voorkomt doorzakken, waardoor de bank comfortabel blijft, zelfs na langdurig gebruik.

Poten:
De bank is voorzien van slanke, zwarte metalen poten die een modern en verfijnd accent geven aan het ontwerp. Deze poten bieden stevige ondersteuning en versterken het minimalistische karakter van de bank.

en_US