Search

Suar Eettafel

899,001.800,00

Onze Suar Houten Salontafel of Eettafel is een prachtig stuk dat een warme en natuurlijke uitstraling aan elke woonkamer toevoegt. Met zijn robuuste houten constructie en tijdloze ontwerp is deze salontafel een functioneel en stijlvol middelpunt in je interieur.

Tafelblad:
Het tafelblad is vervaardigd uit massief hout, afgewerkt met een natuurlijke beits die de unieke houtnerven benadrukt. Het ruime oppervlak biedt voldoende ruimte voor decoratieve accessoires, boeken, en drankjes, terwijl het stevige karakter zorgt voor duurzaamheid.

Onderstel:
Het onderstel is ontworpen met stevige poten die stabiliteit en een langdurige constructie garanderen. De eenvoudige, strakke lijnen van het ontwerp passen bij zowel moderne als klassieke interieurs.

Afwerking:
De tafel is afgewerkt met een beschermende laag die het hout beschermt tegen vlekken en krassen, terwijl het de natuurlijke schoonheid van het materiaal behoudt. De warme houten tinten voegen een rustieke charme toe aan je woonkamer.

Onderhoudsinstructies:
De tafel is gemakkelijk te reinigen door af te nemen met een natte doek. Door de coating laag is de tafel bestand tegen vloeistoffen.

Servicewerkzaamheden
Op elk moment in de toekomst kunnen deze tafels, op uw wens, voor een geringe prijs opnieuw behandeld worden om ze in topconditie te houden!

Contact verzoek voor maatwerk

Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op via 06 2270 4065 of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Gerelateerde producten

en_US