Search

Suar Ovale Eettafel

899,001.215,00

Deze Suar Ovale Eettafel combineert klassieke elegantie met eigentijds design. Deze veelzijdige tafel is perfect voor zowel dagelijkse maaltijden als speciale gelegenheden, en biedt een ruim oppervlak voor comfortabel dineren.

Tafelblad:
Het tafelblad is vervaardigd uit massief hout, zorgvuldig afgewerkt om de natuurlijke houtnerven naar voren te brengen. De ovale vorm biedt extra ruimte voor stoelen en zorgt voor een stijlvolle, uitnodigende sfeer in elke eetkamer.

Onderstel:
Het stevige onderstel bestaat uit robuust hout, ontworpen om stabiliteit en duurzaamheid te garanderen. De taps toelopende poten geven de tafel een moderne touch en zorgen voor voldoende beenruimte voor alle gasten.

Afwerking:
De tafel is voorzien van een beschermende laklaag, die het hout beschermt tegen morsen en krassen, waardoor de tafel er jarenlang als nieuw uitziet. De afwerking zorgt voor een mooie balans tussen functionaliteit en stijl.

Montage:
Eenvoudige montage vereist. Alle benodigde onderdelen en instructies zijn inbegrepen voor een probleemloze installatie.

Servicewerkzaamheden
Op elk moment in de toekomst kunnen deze tafels, op uw wens, voor een geringe prijs opnieuw behandeld worden om ze in topconditie te houden!

Contact verzoek voor maatwerk

Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op via 06 2270 4065 of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Gerelateerde producten

en_US