Search

Gardolo 2,5 zits met open einde

Original price was: €1.250,00.Current price is: €1.125,00.

De Gardolo Bank is ontworpen om hedendaagse esthetiek te combineren met uitzonderlijk comfort, waardoor het een ideale keuze is voor moderne woonruimtes. De elegante lijnen en zachte zitplaatsen geven elk huis een verfijnde uitstraling, terwijl ze zorgen voor een gezellige en uitnodigende sfeer.

Afmetingen:
Breedte: 2100 mm
Diepte: 950 mm
Hoogte: 850 mm

Rugkussens:
De rugkussens zijn gevuld met een premium mix van hoogwaardig veerkrachtig schuim en zachte polyestervezels, wat zowel stevige ondersteuning als luxueus comfort biedt. Omhuld in een hoogwaardige stof behouden deze kussens hun vorm en geven ze een verfijnde uitstraling.

Zitkussens:
Ontworpen voor langdurig comfort, zijn de zitkussens voorzien van hoogwaardig schuim met een zachte, duurzame bekleding. De zitplaatsen van de Gardolo Bank zijn perfect voor zowel loungen als gasten ontvangen, en bieden zowel comfort als stijl.

Frame:
Gemaakt van een robuuste combinatie van massief hardhout en geconstrueerd multiplex, biedt het frame uitstekende duurzaamheid en stabiliteit. De constructie van de bank bevat een zigzag-veren systeem voor gelijkmatige ondersteuning en voorkomt doorzakken na verloop van tijd.

Poten:
De Gardolo Bank staat op slanke, taps toelopende houten poten die een vleugje moderne elegantie toevoegen. De poten zijn ontworpen voor stabiliteit en zorgen voor een licht en luchtig uiterlijk.

en_US