Search

Bari Sofa 2,5 zits met open einde

Original price was: €1.250,00.Current price is: €1.125,00.

De Bari Bank biedt de ideale combinatie van moderne stijl en dagelijks comfort. Met zijn minimalistische design en luxueuze afwerking is deze bank perfect voor stedelijke woonruimtes of voor iedereen die op zoek is naar een ingetogen maar elegante blikvanger voor hun huis.

Afmetingen:
Breedte: 2200 mm
Diepte: 900 mm
Hoogte: 800 mm

Rugkussens:
Bekleed met hoogwaardig schuim en zachte polyestervezels, bieden de rugkussens zowel ondersteuning als comfort. Ontworpen om hun vorm te behouden en een gezellige zitervaring te bieden, zijn ze omhuld in duurzame stof die de esthetische aantrekkingskracht van de bank versterkt.

Zitkussens:
De zitkussens bevatten hoogwaardig schuim dat zorgt voor langdurige duurzaamheid en comfort. De bekleding is zowel stijlvol als slijtvast, waardoor de Bari bank een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.

Frame:
Het frame is gemaakt van een stevige combinatie van massief hout en multiplex en is ontworpen voor duurzaamheid en stabiliteit. De zigzag-verenconstructie zorgt voor gelijkmatige gewichtsverdeling en voorkomt doorzakken na verloop van tijd.

Poten:
De metalen poten zorgen voor een strak, eigentijds uiterlijk en bieden sterke ondersteuning. Hun slanke ontwerp tilt de bank op en geeft hem een lichte en luchtige uitstraling, terwijl ze toch robuust blijven.

De Bari Bank is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een modern, minimalistisch ontwerp met maximaal comfort. De strakke lijnen en stevige constructie maken het een veelzijdig meubelstuk dat in verschillende interieurs past.

en_US