Search

Girona 2,5 zits hoekbank met armleuning

Original price was: €1.250,00.Current price is: €1.125,00.

GIRONA 2,5-Zitsbank uit de ARDEA-collectie

Verhoog de stijl en het comfort van je woonruimte met de elegante en comfortabele GIRONA 2,5-zitsbank uit de ARDEA-collectie. Deze stijlvolle bank, bekleed met verfijnde OE R-Ribstof in lichtgrijs, combineert modern design met uitzonderlijk comfort.

Afmetingen:
Breedte: 2480 mm
Diepte: 1970 mm
Hoogte: 840 mm

Rugkussens:
Gemaakt van een mix van versnipperd schuim en polyestervezelballen, bieden de rugkussens een zachte, ondersteunende zitervaring. De duurzame OE R-Ribstof voegt een luxe uitstraling toe.

Zitkussens:
Gevuld met hoogwaardig schuim en synthetische vulling voor superieur comfort en veerkracht. De zitkussens zijn bekleed met dezelfde OE R-Ribstof voor een samenhangend en elegant geheel.

Frame:
Het frame is gemaakt van massief hout, spaanplaat, hardboard en multiplex, wat zorgt voor langdurige duurzaamheid en stabiliteit. Het wordt ondersteund door zigzagveren en extra vulling voor maximaal zitcomfort.

Poten:
Strakke metalen poten van 180 mm hoog voegen een modern accent toe en bieden stevige ondersteuning, perfect passend bij het eigentijdse ontwerp van de bank.

Deze bank combineert elegantie en functionaliteit, waardoor het een veelzijdige en stijlvolle toevoeging is aan elke moderne woonkamer.

en_US