Aviano 2.5 zits sofa met open einde

Oorspronkelijke prijs was: €1.250,00.Huidige prijs is: €1.125,00.

De Aviano 2,5-Zitsbank is ontworpen om een verfijnde uitstraling te geven aan elke eigentijdse woonkamer. Met een combinatie van strakke lijnen en zacht comfort is deze bank ideaal voor wie stijl zoekt zonder in te leveren op functionaliteit.

Afmetingen:
Breedte: 2250 mm
Diepte: 920 mm
Hoogte: 850 mm

Rugkussens:
De rugkussens bestaan uit een combinatie van zacht schuim en polyestervezels, wat zorgt voor een gebalanceerd gevoel van comfort en ondersteuning. De stoffen bekleding voegt een strak, modern uiterlijk toe aan je woonruimte.

Zitkussens:
De zitkussens zijn gemaakt van hoogwaardig schuim, wat zowel stevig als comfortabel is en duurzaamheid op lange termijn garandeert. De kussens zijn omhuld met luxe bekleding die een extra laag verfijning toevoegt.

Frame:
Het stevige frame is vervaardigd uit een mix van massief hout en duurzaam multiplex, ontworpen om jaren mee te gaan terwijl het strakke profiel behouden blijft. Versterkt met zigzag-veren, biedt deze bank gelijkmatige gewichtsverdeling en uitgebalanceerde ondersteuning.

Poten:
De bank rust op stijlvolle metalen poten die een industriële flair aan het ontwerp toevoegen. Met een hoogte van 180 mm verhogen deze poten de algehele uitstraling van de bank, terwijl ze stevige ondersteuning bieden.

Deze veelzijdige en moderne Aviano bank is perfect voor zowel kleine als grote woonruimtes en biedt comfort en stijl in één elegant pakket.

Onderhoudsinstructies:
Om het uiterlijk van de bank te behouden, stofzuig regelmatig de stof en maak vlekken schoon met een vochtige doek en mild reinigingsmiddel.

Montage:
Minimale montage vereist; gereedschap en instructies zijn inbegrepen voor een snelle en eenvoudige installatie.

nl_NL