Graz Ambiance 2.5 zits open

Oorspronkelijke prijs was: €1.250,00.Huidige prijs is: €1.125,00.

De Graz Ambiance 2,5-Zitsbank met Open Einde biedt een verfijnde combinatie van modern design en ultiem comfort. Ontworpen voor ruime woonkamers, biedt deze elegante bank voldoende zitruimte, terwijl het open-eindeontwerp een vleugje veelzijdigheid en flair toevoegt aan je interieur.

Afmetingen:
Breedte: 2550 mm
Diepte: 950 mm
Hoogte: 850 mm

Rugkussens:
De rugkussens zijn gevuld met een hoogwaardige mix van schuim en polyestervezels, ontworpen om zachte, ondersteunende comfort te bieden tijdens het loungen. De kussens behouden hun structuur in de loop der tijd en bieden een weelderig, gezellig gevoel. Bekleed met de luxueuze Ambiance-stof brengen ze zowel stijl als comfort in je woonruimte.

Zitkussens:
De zitkussens zijn gemaakt van hoogwaardig schuim, wat zorgt voor stevige, maar comfortabele ondersteuning. De kussens zijn ontworpen om hun vorm te behouden, zelfs bij dagelijks gebruik, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig comfort. Bekleed met Ambiance-stof, bekend om zijn zachte textuur en duurzaamheid, vullen deze kussens de verfijnde esthetiek van de bank perfect aan.

Frame:
Gemaakt van een combinatie van massief hout en duurzaam multiplex, zorgt het frame van de Graz-bank voor langdurige stabiliteit en veerkracht. Versterkt met zigzag-veren biedt het zitgedeelte consistente ondersteuning en minimaliseert doorzakken, wat zorgt voor een superieure zitervaring voor jaren.

Poten:
De slanke metalen poten tillen de bank zowel letterlijk als stijlvol omhoog. Met een hoogte van 180 mm voegen de poten een modern, minimalistisch tintje toe aan het totale ontwerp, terwijl ze betrouwbare ondersteuning en stabiliteit bieden.

Open-Eindeontwerp:
Het open-eindeontwerp van deze bank creëert een uitnodigende ruimte voor ontspanning, waardoor het perfect is voor open woonruimtes of huizen waar loungen en gastvrijheid prioriteit hebben. Het ontwerp verbetert de ruimtelijke beleving van een kamer, waardoor deze groter en dynamischer aanvoelt.

Deze Graz Ambiance bank combineert luxe en functionaliteit en biedt een tijdloos meubelstuk dat moeiteloos past in elk modern huis. Met duurzame materialen en elegante stof biedt deze bank zowel visuele aantrekkingskracht als blijvend comfort.

nl_NL