Varna 2.5 zits open

Oorspronkelijke prijs was: €1.250,00.Huidige prijs is: €1.125,00.

Varna 2,5-Zitsbank met Open Einde in Fjord Stof

De Varna 2,5-Zitsbank met Open Einde uit de Back Fjord-collectie combineert minimalistisch design met maximaal comfort. Deze ruime, moderne bank vormt een elegant middelpunt voor elke woonkamer en biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en stijl, alles verpakt in de luxueuze Fjord-stof.

Afmetingen:
Breedte: 2400 mm
Diepte: 950 mm
Hoogte: 860 mm

Rugkussens:
De rugkussens zijn gevuld met een premium mix van hoogwaardig schuim en polyestervezels voor een zacht, ondersteunend gevoel. Bekleed met Fjord-stof, zijn de kussens ontworpen om hun vorm te behouden en langdurig comfort te bieden. De zachte textuur en ingetogen afwerking van de stof maken het een ideale keuze voor moderne interieurs.

Zitkussens:
De zitkussens zijn voorzien van hoogwaardig schuim dat stevige ondersteuning biedt zonder in te leveren op comfort. Dit zorgt ervoor dat de bank zowel comfortabel is voor dagelijks gebruik als duurzaam op de lange termijn. De Fjord-stoffering versterkt het strakke, eigentijdse ontwerp en biedt tegelijkertijd eenvoudig onderhoud en duurzaamheid.

Frame:
Het frame is vakkundig vervaardigd uit een mix van massief hout, spaanplaat en multiplex voor maximale stabiliteit en duurzaamheid. Versterkt met zigzag-veren, zorgt de bank voor een goed gebalanceerde zitervaring en biedt consistente ondersteuning over het hele zitvlak. Deze duurzame constructie is ontworpen om jarenlang mee te gaan zonder door te zakken of krom te trekken.

Poten:
De Varna-bank wordt ondersteund door slanke maar stevige metalen poten, met een hoogte van 170 mm, die een strak, industrieel tintje geven aan het ontwerp. De poten zijn afgewerkt in zwart, wat een opvallend contrast biedt met de Fjord-stof en de algehele moderne uitstraling van de bank versterkt.

Open-Eindeontwerp:
Het open-eindeontwerp voegt niet alleen een eigentijdse twist toe aan het ontwerp, maar biedt ook extra zitruimte of een loungegedeelte, waardoor het ideaal is voor grotere woonkamers of open ruimtes.

Deze veelzijdige en stijlvolle bank is ontworpen om naadloos in elk modern huis te passen en biedt zowel esthetische aantrekkingskracht als superieur comfort. De hoogwaardige Fjord-stof, gecombineerd met de robuuste constructie, zorgt ervoor dat de Varna-bank een duurzame investering is in zowel stijl als functie.

nl_NL