Stilo 2,5 zits Ottomaan

Oorspronkelijke prijs was: €1.250,00.Huidige prijs is: €1.125,00.

Stilo 2,5-Zitsbank met Ottoman-Einde uit de Tauro-collectie

Verfraai je woonruimte met de stijlvolle en veelzijdige Stilo 2,5-zitsbank met Ottoman-einde uit de Tauro-collectie. Deze elegante bank combineert modern design met uitzonderlijke functionaliteit en comfort, waardoor het een perfecte toevoeging is aan elk eigentijds huis.

Afmetingen:
Bankbreedte: 2300 mm
Bankdiepte: 950 mm
Bankhoogte: 860 mm
Ottoman breedte: 800 mm
Ottoman diepte: 800 mm
Ottoman hoogte: 450 mm

Rugkussens:
Gemaakt van een mix van hoogwaardig schuim en polyestervezels voor een comfortabele maar ondersteunende rugleuning, bekleed met Tauro-stof die bekendstaat om zijn duurzaamheid en strakke uitstraling.

Zitkussens:
Gevuld met premium schuim en synthetische vulling voor een zachte, veerkrachtige zitervaring, bekleed met Tauro-stof voor een samenhangende en elegante look.

Frame:
Vervaardigd uit een mix van massief hout en hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurige ondersteuning, met extra vulling en stevige constructie.

Poten:
Voorzien van slanke houten poten met een hoogte van 150 mm, die een modern esthetisch gevoel en betrouwbare ondersteuning bieden.

Deze Stilo-bank met ottoman combineert functionaliteit met een chique ontwerp, waardoor het een veelzijdig en stijlvol middelpunt vormt in elke woonruimte.

nl_NL